Hviezdička 2022 Finalisti

Ahoj Hviezdičkári,

Veríme, že ste si počas prázdnin oddýchli a pomaly sa tešíte na návrat do školských lavíc. My sme počas leta nezaháľali a máme pre Vás hneď niekoľko veľmi zaujímavých noviniek.

Na úvod sa chceme poďakovať rekordnému počtu súťažiacich, ktorí sa prihlásili do aktuálneho ročníka Hviezdičky. Všetci prihlásení ukázali veľa talentu a tak výber finalistov bol skutočne veľmi náročný proces a výberová komisia mala plné ruky práce, Rozhodovali mále drobnosti a bodové ohodnotenia boli v niektorých prípadoch veľmi tesné.

Tak ako každý rok do finále však mohli postúpiť iba traja najlepší z východného, stredného a západného Slovenska.

Finalistom blahoželáme, no a pred nami je finálový koncert 31. ročníka Hviezdičky, ktorý sme sa rozhodli spojiť s oslavami minuloročného jubilejného 30 ročného výročia, ktoré sme kvôli pandemickým opatreniam nemohli realizovať.

Veľké finále a oslavy Hviezdičky sa uskutočnia na rovnakom mieste, kde sme s Hviezdičkou pred 30 rokmi začínali. Na amfiteátri v Košiciach. Tam sa na veľkom pódiu za doprovodu hviezdičkárskej kapely predstaví 9 finalistov.

Aktuálny ročník Hviezdičky sme venovali speváčke Kristíne a úlohou našich finalistov bolo naučiť sa od nej jednu nami vybranú skladbu, ktorá bola najbližšie ich hlasovému prejavu.

Kristína si príde všetkých finalistov vypočuť osobne a už sa veľmi teší na tento unikátny deň ktorý nás všetkých čaká 7.9. 2022 na amfiteátri v Košiciach.

Držte naším finalistom palce veríme, že to bude pre nich, ale aj pre nás jeden nezabudnuteľný zážitok.